AANBOD

vfc image

PERSONAL TRAINING OF TRAINING PER TWEE

Tijd om jezelf op nummer 1 te plaatsen? Dan is personal training een goede keuze, want alles draait om jouw gezondheid. Samen worden er realistische doelen bepaald en van daaruit worden doordachte trainings- en voedingsschema’s opgesteld. De trainingen vinden telkens 1 op 1 of 1 op 2 plaats waardoor je niet ontsnapt aan het alziend oog van de trainer!

SMALL GROUP TRAINING

De zin om te sporten is er wel, maar liever niet alleen? Dan is de small group training de ideale oplossing. Dit is een efficiënte en leuke manier van bewegen in een kleine groep die elkaar helpt en steunt om, op ieders niveau, sportieve grenzen te verleggen. Fun verzekerd!

SMALL GROUP TRAINING

vfc image
vfc image

INDIVIDUEEL TRAINEN

Liever trainingsschema’s op eigen houtje afwerken? Dat kan! Wie kiest voor individueel trainen krijgt een op maat gemaakt schema, een korte uitleg en enkele controlemomenten, maar het trainen doe je volledig zelf. Dit kan ook als aanvulling op personal training/ small group training.

NIEUW: 12 WEKEN PROGRAMMA

Lijkt een gezonde geest in een gezond lichaam in 12 weken ondenkbaar? Daag jezelf dan uit en geef je voor de volle 100% om dit programma (trainen en voeding) tot een goed einde te brengen. De schema’s zijn een combinatie van kracht, conditie en karakter. Let’s go!

NIEUW: 12 WEKEN PROGRAMMA

vfc image

We streven ernaar dat je lichaam de perfecte sportieve start kan maken, daarom begint elke formule met een intakegesprek om jouw specifieke wensen en doelen te kennen.

CONTACTEER ONS
- -