0475/ 46 54 35 feelgood@stijncoppe.be

Wat kan u verwachten?

De oefeningen zullen aangepast worden aan ieder zijn of haar niveau en er zal uiteraard een pauze worden voorzien.

Hoe verloopt nu zo’n training?

 

Opwarming

We starten sowieso met een opwarming van de spieren zodat ze soepel worden. Zo vermijden we blessures en bereiden we ons lichaam voor op intensievere beweging.

 

En de kern van de training…

De kern hangt af van uw keuze.

 

Personal Training:

Afhankelijk van de doelstellingen en uw niveau zullen we de focus meer leggen op bepaalde aspecten zoals: lenigheid, stabiliteit, kracht, evenwicht, uithouding…

 

Small Group Training:

Nadat we samen de opwarming hebben gedaan zullen we werken in circuitvorm waarbij ik de groep in drie verdeel. Groep één start bij mij, groep twee start met kracht en de derde groep begint met conditieoefeningen. We schuiven om de 8 à 10 min door en we eindigen als groep.

Deze manier van trainen zorgt ervoor dat we op alle aspecten bezig zijn geweest en dat u voor een groot halfuur onder begeleiding hebt getraind.

 

Einde

We eindigen de training met recuperatie om stijfheid te voorkomen en om geproduceerde afvalstoffen uit het lichaam te krijgen.

 

De sportwereld staat niet stil

Het domein van sport & bewegen evolueert snel. Trainers en coaches zijn dagelijks van over heel de wereld bezig met oefeningen en bewegingen te perfectioneren. Daarom school ik mezelf voortdurend bij zodat ik u steeds met correcte raad en aangepaste daad kan bijstaan.

Word fit én voel je beter

Neem contact op voor een vrijblijvende en gratis oefensessie

4 + 5 =